Tel. 977.300.509 Fax: 977.774.329 | Mail info@elsimprescindibles-canalreustv.cat

FUNCIONAMENT

Reunions entitats

La mecànica dels Imprescindibles serà la mateixa de l’edició anterior. Com a novetat d’enguany, però, hem decidit obrir una llista de candidatures perquè tots els ciutadans del Baix Camp puguin fer les seves propostes. Aquestes romandran penjades a l’apartat de candidatures i tothom les podrà proposar i consultar a través d’aquest web.

Tots els ciutadans tindran temps de fer les seves propostes fins al 15 de setembre de 2016; a partir d‘aquest moment, una representació de 150-200 ciutadans i entitats del Baix Camp (de diferents sensibilitats del territori) ens enviaran la seva llista amb 5 candidats que, segons el seu parer, s’hagin erigit com a imprescindibles durant el 2016. Aquests poden ser de la llista de candidatures proposades o bé a elecció de cada entitat. Un cop recollides, Canal Reus TV confeccionarà una llista amb les 10 iniciatives més coincidents i més ben valorades a Reus i el Baix Camp. És a partir d’aquest moment que la ciutadania pren la paraula.

I com es farà? Igual que els anys anteriors, la ciutadania podrà votar físicament/presencialment al carrer, on s’habilitarà un lloc per poder fer les votacions en paper, o bé es podrà realitzar el vot a través del web www.elsimprescindibles-canalreustv.cat. Un cop es tanqui el període de votacions, el resultat determinarà quin és l’Imprescindible de l’any 2016 en una gala que tindrà lloc el proper 14 de gener al Teatre Fortuny. Durant la mateixa, el públic també coneixerà el Premi Especial Miró “Etiqueta Negra”.

Volver a arriba