Tel. 977.300.509 Fax: 977.774.329 | Mail info@elsimprescindibles-canalreustv.cat

CANDIDATURES 2019

Fes-nos arribar el teu candidat als  Imprescindibles del 2019!

En aquesta fase ens podeu fer arribar les candidatures d’aquelles persones, entitats o projectes que creieu que mereixerien ser Imprescindibles de l’any. Aquestes candidatures (juntament amb les que es puguin presentar la Nit dels Indispensables), podran ser seleccionades per un grup de personalitats i entitats representatives de la ciutat i del Baix Camp per tal d’obtenir els 10 Imprescindibles del 2019.

MOLT AVIAT PUBLICAREM ELS 10 IMPRESCINDIBLES

Les candidatures les poden proposar qualsevol particular o entitat. Simplement cal que complimenteu el formulari que trobareu a continuació
Es poden proposar com a candidatures qualsevol persona o entitat que considereu oportú. Cal que justifiqueu la proposta a l’espai del formulari destinat a tal efecte.

No poden ser proposats persones o entitats que ja hagin estat escollides entre els 10 Imprescindibles de l’any a edicions anteriors (els trobareu al final d’aquesta pàgina)

En la fase de presentació de candidatures només cal que els candidats es facin arribar una vegada. Si el candidat que voleu presentar ja apareix a la llista de Candidatures 2019 no és necessari que el torneu a enviar

Imprescindible: persona o entitat que, dia rere dia, fa tirar endavant la ciutat i la comarca.

Candidatures presentades 2019

Imprescindibles 2018

Imprescindibles 2017

Imprescindibles 2016

Imprescindibles 2015

Volver a arriba