Reus Deportiu Rugbi Femení, un equip amb valors i constància

L’esport femení en un general és poc valorat i visibilitzat. L’esforç és el doble per aconseguir patrocinadors i aficionats al camp i les jugadores del Reus Deportiu Rugbi Femení ho saben bé. L’equipació va tenir un inici discret, format per poques noies, la majoria d’elles parelles dels jugadors del rugbi masculí del Reus Deportiu i juntament amb jugadores de Valls. La constància i l’amor per les regles de joc del rugbi va aconseguir fer crèixer l’equip i formar un sol equip sota el nom actual.

Amb pocs anys i a base d’esforç i unitat en l’equip, han aconseguit destacar guanyant Copa Catalan Segona de la Lliga Catalana. Asseguren que la clau està en la motivació, l’entrenament constant i actuar com una autèntica família. Avessades al fair-play, el joc col·lectiu i el companyerisme, l’equip entrenat per Carlos Romero ha començat la nova temporada amb fitxatges que milloren la plantilla i amb l’objectiu d’aconseguir la permanència a la Copa Catalana Primera. El bon moment del sènior femení es demostra amb la convocatòria de jugadores roig-i-negres per a la selecció catalana de rugby.

Serà el Reus Deportiu Rugbi Femení l’Imprescindible de l’any? Descobreix més sobre ella fent clic aquí.