2016, l’any en què el CF Reus Deportiu ha fet història

Amb 107 anys d’històra, el Club de Futbol Reus Deportiu no havia tastat una temporada tan gloriosa com l’actual. El seu ascens a Segona Divisió A i una temporada amb incomptables partits guanyats posiciona l’equip com una de les grans revelacions del curs a la categoria de plata.

El seu esperit de superació i el fet de portar el nom de Reus per tot l’Estat el fan un digne candidat a Imprescindible de l’any.

L’entitat roig-i-negra viu aquest moment després de passar per un procés de canvis en la junta i l’equip. Ara mateix, la presidència està a càrrec de Xavier Llastarri i els jugadors, liderats per un constant i entregat Natxo González. En aquestes últimes temporades el Reus de futbol ha deixat moments per a la història que no s’esborraran fàcilment de la memòria, com la victòria davant del Racing de Santander o la celebració de l’ascens pels carrers de la ciutat.

Serà el CF Reus Deportiu l’Imprescindible de l’any? Descobreix més sobre ella fent clic aquí.