Últim cap de setmana per votar als mercats de la ciutat

El temps s’esgota per poder votar presencialment als mercats de la ciutat per l’Imprescindible de l’any, de fet aquest és l’últim cap de setmana que les urnes estaran al mercat. Cal no desaprofitar l’ocasió, ja que el principal patrocinador dels premis, Vermut Miró, obsequirà a tots aquells que votin durant avui a la tarda al Mercat del Carrilet i demà dissabte 31 al matí al Mercat Central. A través del web, es podrà votar fins el diumenge dia 8 de gener. Votis com votis, però, té premi, ja que entres en un sorteig d’un televisior o diferents productes d’alimentació o cosmètica.

De moment s’han recollit més de 1300 vots amb un temps rècord, només han fet falta 2 setmanes perquè el web treies fum. Cal recordar que només es pot emetre un vot per persona i que hi ha en joc l’Imprescindible de l’Any, entitat o personalitat que es sabrà el dissabte 14 de gener en una gala al Teatre Fortuny organitzada i emesa en directe per Canal Reus TV, amb el suport de Vermuts Miró. Si encara no teniu decidit el vostre vot, en aquest enllaç podreu descobrir més sobre els Imprescindibles del 2016.