Bravium i el record del Jaume Amenós

Amb la trista i sentida pèrdua del Jaume Amenós, el teatre Bravium es va quedar orfe d’un líder cultural extraodinari, d’una força i una empenta difícil de suplir. Tot i així més de 60 anys de teatre amateur i un arrelament més que consolidat i necessari a la ciutat no se’n podien anar amb ell, el teatre Bravium no podia deixar d’alçar el telò. “Show must go on” els va cantar l’Amenós des d’allà on fos. I al peu de la lletra es va seguir, programant teatre cada cap de setmana, formant una nova junta amb aires de renovació i amb una important producció com és la recent estrenada “Cançó de Nadal.”

I es que el millor homenatge que se li pot fer al Jaume és omplir el teatre d’aplaudiments i l’escenari de teatre. La candidatura d’enguany porta el nom de l’ex-president però sobretot porta el nom de tots i cadascun dels membres que segueixen tirant endavant una companyia i un espai de formació i llibertat teatral. Tot i disposar de la sala, els Bravium necessiten palpar el carrer amb peces com el Carro dels Romanços o el Mercat del Mercadal, mostres de la força i l’energia que segueix regnant en aquesta estimada companyia.

Serà el Bravium l’Imprescindible de l’any? Descobreix més sobre ella fent clic aquí.