Hem rebut més 1000 vots en una setmana

Els imprescindibles de l’any han començat fort. Es van iniciar les votacions a través del web el passat divendres dia 16 i després d’una setmana ja es recullen més de 1000 vots, el que significa un augment exponencial de la participació respecte l’any passat. Aquest augment es deu al “boca-orella” i a les campanyes que les pròpies entitats fan per aconseguir vots, tot i que no es fàcil quedar-se amb un candidat dels 10. Cal destacar que de moment el nombre de votacions està molt repartit entre els 10 Imprescindibles i no hi ha res sentenciat encara.

Les votacions es tanquen el pròxim 5 de gener i fins aquesta data es pot votar a través del web http://elsimprescindibles-canalreustv.cat/ i en el Mercat Central, Mercat del Carrilet i el mercat dels Marxants. Animem a seguir amb aquesta tendència i ajudar en la visibilització i reconeixement dels candidats a través de les xarxes i votant.