Els Bombers de Reus, més de 150 anys al servei de la comarca

Qui no sap on són els Bombers de Reus? Qui no ha passat alguna vegada per la carretera i ha vist aquella torre alta i imponent? La seva relació amb la ciutat i la comarca sempre ha estat una relació de servei i atenció però des de la invisibilitat i la discreció que defineix aquest col·lectiu. Més de 150 anys d’història dona per molt, en el seu cas per infinitat d’incendis, anècdotes i alguna que altra pèrdua. I es que el seu company de treball és el risc de desapareixer entre les flames, un risc però, que assumeixen cada vegada que obren les portes del Parc.

Cal destacar que el context polític els fa treballar sota restriccions econòmiques i en condicions que no són les que desitjarien, una lluita amb la que han de carregar sense deixar de fer un servei excel·lent. Ara mateix compten amb 58 bombers que es reparteixen en diferents torns i asseguren que la clau de l’èxit de qualsevol parc de bombers és el treball en equip i estar sempre apunt.

Seran els Bombers de Reus l’Imprescindible de l’any? Descobreix més sobre ells fent clic aquí.