Arrenquen les votacions amb èxit de participació

Les votacions per elegir l’Imprescindible de l’any es van iniciar ahir des dels punts repartits en els diferents Mercats de la ciutat i des del web. Tots aquells que aquest divendres s’han apropat fins als Mercats, han pogut escollir entre els deu candidats que opten al premi. Aquests vots presencials se sumen als que ja s’han emès en línia a través de l’apartat Votacions d’aquest mateix web que no han sigut pocs. En menys de 2 hores s’han rebut més de 150 vots, número que significa un augment exponencial dels participants en aquestes primeres hores del procés.

Entre tots els ciutadans que participin al procés de votacions de l’Imprescindible de l’Any es repartirà un conjunt de premis com un televisor o una tablet. El guanyadors d’aquests sorteigs s’anunciaran el dimarts 10 de gener al magazine de l’Avui per Demà de Canal Reus TV i el guanyador de l’Imprescindible de l’Any es donarà a conèixer el dissabte 14 de gener en una gala especial que es farà al Teatre Fortuny, on també es farà entrega del premi especial ‘Etiqueta Negra’ que atorga Vermuts Miró.