Ja tenim candidats a l’Imprescindible del 2016

Canal Reus TV, amb el suport de Vermuts Miró, premiarà l’Imprescindible de l’any 2016 en una gala de reconeixement que es farà el dissabte 14 de gener al Teatre Fortuny. Per això, aquest divendres s’engega el procés de participació que permetrà escollir-lo després d’una campanya de difusió que es farà per l’antena de Canal Reus TV i a través d’un període de votacions populars. On i quan es podran fer? La ciutadania podrà triar entre les deu candidatures escollides des d’aquest divendres i fins al 5 de gener en les urnes que s’instal·laran als Mercats de Reus i al web www.elsimprescindibles-canalreustv.cat. La llista definitiva de candidatures s’ha confeccionat a partir de les propostes més coincidents que han fet 200 persones i entitats de Reus i el Baix Camp. En la gala de reconeixement també es donarà a conèixer el Premi Especial Etiqueta Negra que entrega Vermuts Miró.

Els 10 candidats

Les deu candidatures d’”Els Imprescindibles de l’Any 2016” que han escollit persones que representen les diferents sensibilitats de la ciutat i la comarca són: Àngels Ollé, Bombers de Reus, Bravium Teatre, Carrutxa, Club de Futbol Reus Deportiu, Club Esportiu Alba, MeteoPrades, Neus Segrià, Patronat del Misteri de la Selva i el Reus Deportiu Rugby Femení.

‘Premi Especial Etiqueta Negra’

La ciutadania escollirà l’Imprescindible de l’Any i, a més, Vermuts Miró també farà un reconeixement especial més enllà de les candidatures seleccionades. En el marc de la gala, l’empresa reusenca lliurarà una distinció anomenada ‘Premi Especial Etiqueta Negra’ a una persona, col·lectiu o iniciativa que hagi reeixit en el darrer any. L’any passat, Vermuts Miró va premiar la companyia teatral Les Artistes Locals.

Les votacions, al web i als Mercats

El procés de participació es posa en marxa aquest divendres i s’allargarà fins al dijous 5 de gener. Per votar s’ha habilitat un web (www.elsimprescindibles-canalreustv.cat) on la ciutadania podrà dipositar el seu vot de manera virtual i consultar també els detalls de les candidatures que opten al màxim reconeixement. A la vegada, tothom qui ho vulgui també tindrà l’opció de votar presencialment a les urnes que s’ubicaran als mercats de Reus (Central, Carrilet i Marxants). Entre els participants se sortejaran diferents premis com un televisor LED de 32”, una tablet, lots de Vermuts Miró, un sopar per a dues persones, un lot de productes de bellesa i tres lots de productes d’alimentació.

La gala del Fortuny

El misteri de l’Imprescindible de l’Any es descobrirà en una gala que es farà al Teatre Fortuny el dissabte 14 de gener a partir de les 21:00h. L’esdeveniment, que es podrà seguir en directe per Canal Reus TV i per streaming a www.canalreustv.cat, servirà també per reconèixer totes les candidatures que, segons la ciutadania, s’han convertit en un motor incombustible durant el 2015.

L’èxit dels Imprescindibles de l’any 2015

Els Imprescindibles de l’Any ja acumulen trajectòria. L’any passat el màxim reconeixement ciutadà se’l va endur la Fundació Mossèn Frederic Bara en una gala que va omplir el Teatre Fortuny. A la vegada, Vermuts Miró va lliurar el Premi Especial Etiqueta Negra a la companyia teatral Les Artistes Locals. La gala es va convertir en un festa que va comptar amb la implicació ciutadana on no hi van faltar la música de Fito Luri i Xavier Pié, la dansa de l’Escola Artis – Fraga i les actuacions teatrals del Bravium Teatre.