La gala del Imprescindibles canvia de dia

Els Imprescindibles van néixer amb la voluntat de posar en valor els projectes i persones que mantenen el pols vital del Baix Camp. Per això, la seva implicació i protagonisme són l’eix central de la gala, la qual està dissenyada per poder comptar amb la màxima participació de tots aquells a qui volem reconèixer i homenatjar.

Per aquest motiu s’ha decidit que la gala, finalment, es celebrarà el pròxim 14 de gener del 2017. Saltarem d’any però sabem que no ens ho tindreu en compte, ja que d’aquesta manera ens garantim

que el Fortuny s’ompli d’aquest caliu d’entitats i ciutadans del Baix camp que tant apreciem i que entre tots aconseguim que torni a ser una festa inoblidable.

Així doncs, us emplacem a tots i totes a guardar-vos aquest segon dissabte de gener a la vostra agenda i ser partícips d’aquesta celebració. Recordeu, el pròxim 14 de gener a la nit, teniu una cita amb Canal Reus, Vermuts Miró i totes aquelles entitats que seran reconegudes. No hi falteu!