En marxa la campanya per recollir candidatures als Imprescindibles 2016

El Teatre Fortuny ja espera els Imprescindibles de l’Any 2016. De fet, ja tenim data per a la gala ciutadana per excel·lència organitzada per Canal Reus Televisió i amb el suport de Vermuts Miró. Serà el 14 de gener al coliseu reusenc.

A partir d’aquest divendres i fins al 15 de setembre s’obre el període per proposar candidatures de persones, projectes, iniciatives o entitats que enguany han reeixit en el seu àmbit de treball a Reus o al Baix Camp. La gran novetat és que, per millorar la dinàmica i ampliar el ventall de candidatures, les propostes ja es poden fer ara a través d’aquest web, a la pàgina de Candidatures 2016. Serà l’espai on apareixerà la llista publicada i que tothom podrà consultar. És tan senzill com omplir un formulari en el qual s’ha de justificar breument la proposta.

Més endavant, s’obrirà un període de votacions que servirà per escollir Els Imprescindibles del 2016.

La gala de la ciutadania
Els Imprescindibles de l’Any s’han consolidat ja, amb poc recorregut, com una cita de reconeixement de la tasca, sovint discreta i altruista, d’iniciatives ciutadanes. El 2015 el Teatre Fortuny es va quedar petit per premiar els deu projectes més votats. En una excel·lent gala conduïda pel periodista Xavier Graset, la Fundació Mossèn Frederic Bara es va endur el màxim reconeixement ciutadà entre la desena de candidatures. Els més de 5.000 vots emesos van demostrar  el creixent interès que tenen aquests guardons. La gala també va homenatjar amb el Premi Especial Miró “Etiqueta Negra” la tasca de la companyia de Les Artistes Locals.