Éxit de la gala dels Premis als Imprescindibles de l’Any 2015

La gran nit dels Imprescindibles dels Imprescindibles de l’Any 2015 al Teatre Fortuny de Reus ha estat tot un èxit ciutadà. Més de 800 persones han omplert el coliseu reusenc, on han presenciat un esdeveniment ple d’humor, dansa i música. Un show en majúscules, que s’ha pogut seguir per Canal Reus TV i a www.canalreustv.cat, i en el qual s’ha resolt el misteri més ben guardat: els més de 5.000 vots de la ciutadania han convertit a la Fundació Mossén Frederic Bara en l’Imprescindible de l’Any.

L’altra incògnita, el lliurament del Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró ha estat un dels moments més emocionants de la nit. El guardó se l’han endut Les Artistes Locals, la companyia teatral formada pel trio Alba Aluja, Irene Benavent i Georgina Llauradó.

L’espectacle s’ha apoderat de la gala, presentada pel periodista Xavier Graset. De fet, una de les artistes premiades, Georgina Llauradó, ha protagonitzat uns minuts estel·lars. Acompanyat pel cor de l’Orfeó Reusenc i la coral infantil Alberichor, la cantant ha interpretat l’emblemàtic “Mai caminaràs sol”. El cantautor Fito Luri també s’ha afegit a la festa. Amb la coreografia de Carlota Moragas i el so dels saxo de Xavier Pié, Luri s’ha fet seu el teatre amb la cançó del seu darrer disc “Però que bonica”. I qui mai falta a la cita amb l’espectacle és la gent del Bravium Teatre, que ha arrencat les rialles del públic amb un esquetx escenificat en qualsevol plaça del Baix Camp. Les sorpreses, però, no s’han acabat aquí. Tot el teatre s’ha pogut fer un selfie col·lectiu de la mà de Marc Andreu i Fran Ramírez. També ha cridat l’atenció l’actuació dels dos presentadors del Notícies, Elizabeth López i Jaume Vich, que han ballat un número de claqué juntament amb els ballarins de l’Escola de Dansa Artis-Fraga.

Ara, doncs, comença la feina per fer mèrits a l’Imprescindible de l’Any 2016. De fet, els organitzadors mediten convocar aquesta gala que reconeix persones, entitats, iniciatives i projectes que s’han convertit en un motor incombustible de Reus i el Baix Camp.