Ja ha arribat el dia! Viu aquesta nit la Gala dels Imprescindibles de l’Any

El lliurament dels Premis Imprescindibles de l’Any tindrà lloc aquest aquesta nit en una gala que es podrà seguir en directe des de Canal Reus TV i el seu web a partir de dos quarts de nou del vespre. El compte enrere ja ha començat i l’escenari del Teatre Fortuny va prenent forma per acollir l’esdeveniment.  D’entre 150 propostes d’entitats i particulars, les 10 candidatures seleccionades com a Imprescindibles de l’Any seràn les protagonistes de la Gala…

Deu projectes que s’han convertit en el darrer any en motor incombustible de Reus i el Baix Camp, fent que la ciutat i la comarca tirin endavant dia rere dia. Al llarg de la gala es donaran a conèixer els candidats més votats per la ciutadania, així com el premi Especial Miró ‘Etiqueta Negra’.

La gala podrà ser seguida per les xarxes socials amb el hashtag #Imprescindibles2015.