Descobreix el disseny dels premis de la Gala dels Imprescindibles de l’Any

Com bé saben, aquest divendres es celebra la gala dels Imprescindibles de l’Any al Teatre Fortuny a dos quarts de nou del vespre. L’objectiu no es altre que guardonar les persones, projectes o entitats que han ajudat a configurar Reus i el Baix Camp. D’entre tots els premiats es donarà a conèixer els candidats més votats per la ciutadania, així com el premi Especial Miró ‘Etiqueta Negra’.

En les darreres setmanes a les aules de l’Escola d’Art i Disseny de Reus s’han ideat fins a 35 projectes diferents per al disseny dels premis de la Gala dels Imprescindibles de l’Any. D’entre les dues classes d’arquitectura efímera i pidod del centre educatiu la finalista ha estat la Carlota, que aquest divendres 27 veurà com els seus dissenys dels premis a  l’Imprescindible de l’Any i l’especial Miró ‘Etiqueta Negra’ seràn també protagonistes de la nit.

Segons el professor, aquest era un dels seus projectes favorits i des d’un bon començament ja pensava que podia ser un dels possibles guanyadors. El proper divendres a partir de dos quarts de nou del vespre, des del Teatre Fortuny i en directe per Canal Reus TV i el seu web, tindrà lloc la Gala dels Imprescindibles de l’Any.

Premis Imprescindibles de l'Any