Últim cap de setmana per votar!

Aquest cap de setmana és l’última oportunitat per votar al teu Imprescindible. Després de més de dues setmanes rebent vots, les urnes dels mercats i l’espai de votacions del web es tancaran per donar pas al procés de recompte. Als Mercats Central, del Carrilet i dels Marxants de Reus es podrà votar fins demà dissabte, mentre que els vots en línia es podran emetre fins diumenge a la nit. A més, tots el que s’animin a votar demà dissabte al Mercat Central de Reus entre les 11:30 i les 13:30 podran gaudir d’una degustació de Vermut Miró.

Aquest procés de votació popular, que es va obrir el passat dijous 5 de novembre, vol premiar la fidelitat dels votants amb diferents premis, com una tablet, un televisor, un cap de setmana rural per a 5 persones… i molts més premis que es poden consultar fent clic aquí.

El resultat de la votació per escollir a l’Imprescindible de l’Any es donarà a conèixer el proper divendres 27 durant una gala especial al Teatre Fortuny, on també es desvetllarà el guanyador del Premi Especial Miró “Etiqueta Negra”. L’esdeveniment, que s’emetrà també en directe per Canal Reus TV i pel seu web, comptarà amb diferents actuacions musicals i amb un munt de sorpreses.