Cap nen sense berenar gràcies a la Fundació Mossèn Frederic Bara

Quan fa 34 anys Mossèn Frederic Bara va decidir crear l’entitat, que anys després va esdevenir la fundació que actualment porta el seu nom, pocs es podien imaginar que arribaria fins a dia d’avui. El seu propòsit va ser que cap nen de la zona es quedés sense berenar. Més enllà d’aquest objectiu inicial, ben aviat van començar a organitzar altres activitats, tan lúdiques com educatives.

A dia d’avui és la Germana Merche Martínez qui està al capdavant de la Fundació. Ella és l’encarregada de coordinar els voluntaris i treballadors que, cada tarda, fan que els nens que participen de les activitats trobin un lloc adequat per a la  formació i la diversió.

Si vols saber més de la Fundació Mossèn Frederic Bara consulta el seu espai a aquest mateix web fent clic aquí.