Votar al teu Imprescindible té premi

Per premiar la vostra fidelitat, Canal Reus TV sortejarà un seguit de premis entre tots els votants als Imprescindibles de l’Any. Tots els que s’apropin fins a les urnes dels mercats o votin en línia optaran a guanyar diferents obsequis. Concretament els veïns que donin el seu suport a un dels Imprescindible a través de les urnes poden aconseguir:

  • 1 televisor Philips LED AmbiLight de 42″
  • 2 lots de productes Vermuts Miró
  • 1 sopar per a 2 persones a l’espai Miró del Museu del Vermut
  • 1 cap de setmana per a 5 persones a Eco-canpun Vinyols Camp + 1 dinar o sopar al Restaurant Maspubills
  • 2 lots de products de bellesa de Perfumeria Júlia valorats en 300 euros.

Els votants que prefereixin dir la seva a través d’aquest mateix web opten també a un premi molt suculent:

  • 1 tablet Dual Core de 9″

El sorteig dels premis es farà el dimarts 24 de novembre al programa ‘Avui per demà’ de Canal Reus TV. Així que ja ho sabeu, no hi ha excusa per aprofitar l’ocasió i pronunciar-se sobre qui ha de ser l’Imprescindible de l’Any.