Mossèn Moreno, tota una vida dedicada als altres

Mossèn Moreno va nèixer a Reus fill d’una familia benestant, i va ser de jove quan va sentir la crida de Déu i va començar els seus estudis al seminari. El que va vindre després va ser un seguit d’històries al costat de la gent, gràcies a la seva tasca com a vicari de la Prioral de Sant Pere a Reus. Però la seva vocació va fer que el seu camí li portés més enllà de la nostra ciutat, exercint la seva feina també a Guimerà, Vallfogona de Riucorb o Passanant.

Anys després el destí el va fer retornar cap a Reus, la seva ciutat, on exerceix fins a dia d’avui com a rector de la parròquia de Sant Josep Obrer. La seva feina diària al costat dels més necessitats, la seva valentia i el seu compromís personal amb els veïns l’ha portat a ser una de les persones més estimades en aquest barri del sud de la ciutat. Ara, entre d’altres projectes, té entre mans la creació d’una cooperativa d’habitatge per evitar que les persones més desafavorides no es quedin sense sostre.

Si vols saber més de la feina de Mossèn Josep Moreno visita el seu espai al web fent clic aquí.