Més de 1.000 vots en línia per escollir l’Imprescindible de l’Any

Ha passat menys d’una setmana des de l’inici del procés de votació i ja son més de 1.000 les persones que han volgut dir-hi la seva a través d’aquest web. Tot i que encara hi ha temps per votar fins al dia 22 de novembre ja són molts els ciutadans que han optat per donar el suport a un dels candidats a Imprescindible de l’Any.

Les votacions a les urnes situades als mercats Central, del Carrilet i dels Marxants de Reus també s’estan covertint en un pol d’atracció i, poc a poc, es van omplint de vots. En aquest cas, l’últim dia per votar serà el proper dissabte 21 de novembre. El resultat final de les votacions es donarà a conèixer en una gala al Teatre Fortuny el proper divendres 27, on també es revelarà el guanyador del premi especial ‘Etiqueta Negra’ que atorga Vermut Miró.

Si tu també vols votar pel teu Imprescindible, pots fer-ho fent clic aquí.