L’Associació de Donants de Sang del Baix Camp aconsegueix triplicar les donacions

Quan al 1999 es va crear l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp els ulls de tothom estaven ficats a les dades. Aquell any van ser 2.384 els donants a la nostra comarca, xifra que l’Associació es va proposar augmentar des del minut zero. Ara, 16 anys després, s’ha aconseguit superar els 7.600 donants anuals.

Des de l’Associació de Donants de Sang es continua treballant per augmentar, any rere any, aquesta xifra. Amb diferents activitats de conscienciació, organitzant maratons de donació i aconseguint col·laboradors lluiten per fer més gran el projecte.  L’objectiu és arribar a tots els racons del Baix Camp on hi pugui haver un donant disposat a donar sang, disposat a donar vida.

Si vols saber més de la feina de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp visita el seu espai a la web fent clic aquí.