La Nit d’Artistes, els ‘culpables’ de la recuperació del Carnaval a Cambrils

L’associació Nit d’Artistes de Cambrils va néixer a finals del 2005 per gestionar les ja llavors populars Nit d’Artistes, un punt de trobada per a cantants, actors, humoristes… tot ‘l’artisteo‘, com diuen els seus impulsors, que reuneix el poble de Cambrils. Però l’associació no es va conformar amb aquest esdeveniment i, des de ben aviat, va assolir nous reptes, com rescatar la festa de Carnaval, que havia desaparegut feia anys.

Va ser al febrer de l’any 2009 quan aquesta agrupació va recuperar la tradicional festa de disfresses, aconseguint consolidar-la fins avui dia. Els integrants de l’associació Nit d’Artistes van visitar el Carnaval d’un altre poble, i ells mateixos reconeixen que “no enteníem com al nostre poble no en teníem”. Doncs dit i fet. Sis anys després, el Carnaval de Cambrils continua viu i s’ha convertit en tot un referent a la ciutat i tot gràcies als membres de l’associació Nit d’Artistes, que aquest any veuen la seva tasca reconeguda optant al premi Imprescindible de l’Any que organitza Canal Reus TV amb el suport de Vermuts Miró.

Si vols saber més de la Nit d’Artistes de Cambrils visita el seu espai a la web fent clic aquí.