Els mercats continuen rebent vots durant el cap de setmana

Els ciutadans que durant aquest cap de setmana han anat a comprar als mercats de Reus s’han trobat amb les urnes que Canal Reus TV i Vermuts Miró han col·locat per a què la ciutadania esculli l’Imprescindible de l’Any 2015. I els que hi han fet, a més, opten a suculents premis com un televisor, lots de productes Vermuts Miró o un cap de setmana per a cinc persones, entre d’altres.

A dues setmanes de la gala on es revelarà el misteri de quina ha estat la candidatura amb més suports, les votacions van agafant bon ritme. A més dels punts físics instal·lats als Mercats Central, del Carrilet i dels Marxants, els ciutadans també poden dir la seva a l’apartat Votacions d’aquesta mateixa web.

Entre els nominats que els votants poden escollir hi ha entitats com l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp, l’Aula de Sons, Càritas del Baix Camp, la Fundació Mossèn Frederic Bara, la Fundació Privada Reddis, Som la Pera, els Reus Imperials i la Nit d’Artistes de Cambrils. També estan nominats el mossèn Josep Moreno i el periodista Josep Baiges. Un d’ells serà reconegut com l’Imprescindible de l’Any. Per descobrir-ho però, s’haurà d’esperar fins al divendres 27 de novembre. La gala dels Imprescindibles tindrà més al·licients. Vermuts Miró ha volgut també reconèixer, amb el Premi Especial ‘Etiqueta Negra’, la feina d’una entitat, un projecte o una personalitat del Baix Camp.

Tot i que la tria és difícil, molts dels votants ho tenen clar. Així és com s’ha viscut al Mercat del Carrilet: