Comencen les votacions a Imprescindible de l’Any

Arrenquen als Mercats de Reus les votacions populars per escollir l’Imprescindible de l’Any. Tots aquells que aquest divendres s’han apropat fins al Mercat Central o al Mercat del Carrilet han pogut escollir entre els deu candidats que opten al premi. Aquests vots presencials se sumen als que ja s’han emès en línia a través de l’apartat Votacions d’aquest mateix web.

Entre tots els ciutadans que participin al procés de votacions dels Imprescindibles de l’Any es repartirà un conjunt de premis com un televisor, un cap de setmana per a 5 persones o una tablet. El guanyador d’aquest guardó ciutadà es donarà a conèixer el divendres 27 de novembre en una gala especial que es farà al Teatre Fortuny, on també es farà entrega del premi especial ‘Etiqueta Negra’ que atorga Vermuts Miró.