Recordem els Quinze Imprescindibles de 2013

L’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, el Banc dels Aliments, les Barraques de Reus, el Bravium Teatre (i la trajectòria de Jaume Amenós), Càritas Interparroquial Reus, el Centre de Lectura, els centres de la URV a Reus (Facultats), el futbol base de Reus, la Ganxet Pinxo i la Fira del Vi (campanyes Cambra Reus), el Grup Xou de patinatge artístic del Reus Deportiu, l’Hospital de Sant Joan de Reus (i els seus professionals. Mencions especials pel servei d’oncologia), el Seguici Festiu, el Taller Baix Camp, el Trapezi – Fira del circ de Catalunya i els Xiquets de Reus: aquestes van ser les 15 iniciatives premiades l’any 2013.

Durant 4 mesos, l’equip de la televisió es va posar en contacte amb diverses entitats i experts en diverses matèries, per tal que cadascun d’ells confegís una llista amb 15 iniciatives o projectes que haguessin ajudat a tirar endavant la ciutat i la comarca en els últims 15 anys, el temps d’existència de Canal Reus TV. Finalment, van ser 70 els participants (per tant, més d’un miler de propostes rebudes) que van permetre configurar la llista definitiva d’Els Quinze Imprescindibles.

Canal Reus TV va posar punt i final a aquesta iniciativa el 22 de novembre de 2013 amb un gran esdeveniment popular per reconèixer, públicament, la tasca que van dur a terme Els Quinze Imprescindibles durant aquests 15 anys i per donar a conèixer les propostes més votades pel públic.

Un gran esdeveniment per celebrar, també, el 15è aniversari de Canal Reus TV amb tots aquells que van estar al seu costat des dels seus inicis, el 1998, i fins a l’actualitat.

La gala, que va tenir lloc al Teatre Fortuny, va comptar amb la presència de molts dels professionals que han pogut evolucionar en l’àmbit de la comunicació en aquesta televisió, i que alhora, l’han fet créixer. Periodistes i comunicadors de la talla de Xavier Graset, Carles Francino, Enric Company, Jordi Gil, Josep Baiges i Gerard Martí van voler compartir la seva experiència passada davant d’un Fortuny ple de gom a gom. Una gala plena de sorpreses, com la d’una petita actuació castellera dels Xiquets de Reus, amb dos pilars de 4 sobre l’escenari; sorpresa també la que va rebre el President del Bravium Teatre, Jaume Amenós, qui va veure com professionals del mateix teatre li feien un petit homenatge sorpresa a mode d’interpretació humorística. També va destacar la sortida a platea dels nanos de Reus, i del Grup Xou de patinatge del Reus Deportiu, que van lliscar entre el públic amb espelmes enceses creant una imatge insòlita més en un teatre històric.