El 6 de novembre comencen les votacions

Després de donar a conèixer la llista dels 10 candidats a Imprescindible de l’Any 2015, el dia 6 de novembre es donarà el tret de sortida a les votacions populars.

Igual que fa dos anys, es podran realizar físicament als mercats de Reus (Central, Carrilet i Marxants), en uns espais clarament senyalitzats. Els participants, que hauran d’omplir una butlleta per triar el seu candidat Imprescindible, entraran en el sorteig de nombrosos premis, com ara un televisor de 42”, dos lots de vermut Miró o un cap de setmana per a 5 persones, entre d’altres.

Paral·lelament i com a gran novetat d’enguany, també es podran realitzar les votacions a través d’aquest web, des de l’apartat de Votacions. En aquest cas, els participants entraran en el sorteig d’una tauleta digital de 9”.

Els guanyadors dels sorteigs es donaran a conèixer el dimarts 24 de novembre durant l’emissió de l’Avui per demà de Canal Reus TV.