A la recerca de l’Imprescindible de l’Any 2015

Canal Reus TV, amb la col·laboració de Vermuts Miró, vol trobar el projecte, persona, entitat o iniciativa que s’ha convertit en imprescindible durant el 2015. El director del mitjà de comunicació, Sergi Vallhonrat, i el director de l’empresa productora de vermut, Carles Prats, han explicat en un acte celebrat a Cal Massó aquest dijous al matí que la ciutadania podrà escollir entre deu candidatures que han escollit 150 persones i entitats que recullen les múltiples sensibilitats del territori.

Segons s’ha explicat, per escollir l’Imprescindible de 2015 es podrà votar als mercats de Reus o en línia a www.elsimprescindibles-canalreustv.cat. El misteri de saber la candidatura més votada no es resoldrà fins al divendres 27 de novembre, data en què se celebrarà una gala al Teatre Fortuny on el públic també coneixerà el Premi Especial Miró “Etiqueta Negra”. En l’acte també hi ha assistit una representació de les candidatures que opten al reconeixement ciutadà.