Tel. 977.300.509 Fax: 977.774.329 | Mail info@elsimprescindibles-canalreustv.cat

CANDIDATURES 2017

 

Fes-nos arribar el teu candidat als  Imprescindibles del 2017!

 

Fins al 15 d’octubre pots proposar les candidatures

Els Imprescindibles: un reconeixement a projectes, persones i entitats que, dia rere dia, fan tirar endavant la ciutat i la comarca. Ara és el teu moment… Ajuda’ns a trobar els IMPRESCINDIBLES del 2017!

  • Fins al 15 d’octubre: recollida de candidatures
  • Desembre: votacions
  • 20 de gener de 2018: Gala dels Imprescindibles
  • PROPOSA EL TEU CANDIDAT

Les candidatures les poden proposar qualsevol particular o entitat. Simplement cal que complimenteu el formulari que trobareu a continuació
Es poden proposar com a candidatures qualsevol persona o entitat que considereu oportú. Cal que justifiqueu la proposta a l’espai del formulari destinat a tal efecte.

No poden ser proposats persones o entitats que ja hagin estat escollides entre els 10 Imprescindibles de l’any a edicions anteriors (els trobareu al final d’aquesta pàgina)

En la fase de presentació de candidatures només cal que els candidats es facin arribar una vegada. Si el candidat que voleu presentar ja apareix a la llista de Candidatures 2017 no és necessari que el torneu a enviar 

Imprescindible: persona o entitat que, dia rere dia, fa tirar endavant la ciutat i la comarca.

Nom persona / entitat que presenta la candidatura: (obligatori)

Email persona / entitat que presenta la candidatura: (obligatori)

Candidat a Imprescindible:

Categoria:

Text justificació candidatura proposada:

Accepto expressament les condicions de política de privacitat detallades en aquest enllaç

Candidatures presentades 2017

Nom candidatCategoriaJustificació
REUS CIRC SOCIALSocialTal com s'explica al seu web, http://reuscircsocial.wixsite.com/reuscircsocial, Reus Circ Social és una iniciativa encapçalada pel professor Rafa Arencón que pretén formar xiquets i xiquetes de Reus en valors socials positius mitjançant el circ. Jo els vaig conèixer al barri Juroca-Fortuny-Montserrat de Reus, on treballo com a professor d'Educació Secundària a l'institut Josep Tapiró, i em va interessar molt el seu projecte d'integració cultural i de treball social que estava fent aquesta escola de circ ben especial, inspirada en la tasca a favor de la inclusió social de l'Ateneu de Nou Barris de Barcelona.
JÚLIA AMADO ESCOTÉEsportEl passat 2016 va ser campiona territorial de patinatge artístic en modalitat lliure i en figures obligatòries categoria aleví. Cinquena en estil lliure i quarta en figures obligatòries al campionat de Catalunya, i quarta en lliure i cinquena en figures obligatòries al campionat d’Espanya. Va ser l’única representant de la territorial de Tarragona al campionat d’Espanya. També forma part de la selecció Catalana - Espanyola pel 2017. Ha estat una de les patinadores amb millors resultats a nivell individual de Reus i la més jove, amb tan sols 11 anys.
JORDI PUYETSocialÉs una gran persona, sempre es preocupa de les persones necessitades i mai té un no per resposta. No demana res a canvi. És la millor persona que es pot tenir al costat, encara que no sigui conegut o famós. Guanya amb la seva grandesa, amistat i amor per tothom. Crec que seria un gran detall nomenar-lo com un dels Imprescindibles 2017.
BANDA SIMFÒNICA DE REUSCultura La banda recentment va anar al concurs mundial fet a Kerkrade, obtenint el 3r lloc, menció d'honor i medalla d'or.
ADRIÀ PIÑOL PersonalitatL'Adrià és un amant de la meteorologia, des dels 6 anys que està immers en aquest món el qual el torna boig. És responsable de diferents observatoris meteorològics (públics) del Baix Camp, com per exemple l'estació meteorològica de l'Ajuntament de Reus, o de Castellvell del camp, a part del seu observatori d'Almoster el qual n'és particular. Actualment és estudiant de geografia, col.labora diferents mitjans televisius enviant fotos relacionades amb el temps, ha sortit en diferents programes tan de televisió; com el programa divendres de Tv3, o a Catalunya ràdio al programa MeteoMauri, ha participat en diferents jornades i cursos relacionats amb la meteorologia, entre d'altres.
ESCOLA I CONSERVATORI DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ A REUSEnsenyament L’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus és actualment el centre de formació musical de qualitat de referència de la Ciutat de Reus. Actualment compta amb més de 400 alumnes provinents de tota la comarca i el Tarragonès. Els 36 professors que hi treballen imparteixen més de 19 especialitats instrumentals, fet que fa que sigui l’únic centre a tota la província que ofereixi tot aquest ventall. El nostre centre, amb més de 24 anys d’experiència, ha nodrit de grans músics la ciutat de Reus, algunes de les formacions locals són plenes dels nostres alumnes o exalumnes, donant aquest punt de qualitat rebuda al conservatori allà on van. El centre està compromès cada dia més amb el territori i en especial amb la ciutat de Reus, són nombroses les col·laboracions amb entitats locals, escoles, instituts... on la música és l’eix principal.
REUS TODAYPersonalitatREUS TODAY és un microblogging reusenc que va néixer a Twitter fa 4 anys. A mesura que han anat passant els mesos, cada vegada més gent s'interessa a seguir aquest petit blog, tant a Twitter com a Instagram, on es parla d'actualitat, esdeveniments, cultura, coses interessants, esport i molt més. La majoria de comptes de Reus i dels pobles dels voltants no han dubtat en seguir aquest blog i ha sigut tant important que ha estat convidat a nombrosos actes: a la inauguració del CC La Fira, a la inauguració de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, actes d'alguns negocis, etc. Reus Today no és cap diari, no és cap televisió però és un mitjà de comunicació més que, dia rere dia, no ha parat mai d'informar d'una manera diferent als seus seguidors l'actualitat de la ciutat de Reus. És un Imprescindible 2017 a Internet.
JOAN TÀPIAS CORSCulturalJoan Tàpias Cors, per tot el que fa per la ciutat relacionat amb el món del vermut a Reus gràcies al museu del vermut i les seves visites guiades a gent de fora, entre d'altres...
CF REDDISEsportAquest any es compleixen 95 anys des del naixement del CF REDDIS a la ciutat de Reus. Un dels clubs històrics del futbol de la ciutat que ha vist néixer grans personalitats de l'esport i que malgrat les dificultats econòmiques segueix sent la cuna de joves perles del futbol reusenc.
REUS DEPORTIUEsport Incentiva als nens i nenes a fer esport

Imprescindibles 2016


Imprescindibles 2015

 

Volver a arriba