Entrega dels regals als guanyadors del sorteig dels Imprescindibles

El passat 10 de gener al programa de l’Avui per Demà es va efectuar el sorteig dels Imprescindibles entre tots els votants a les urnes dels mercats de reus i a través del web. En total es van entregar 3 lots de productes de proximitat obsequi de Cal Sendra, 2 lots complets de Miró Vermuts, 1 pack de productes de la perfumería Júlia, 1 sopar per a dues persones al restaurant Joan Urgellés,un televisor de 32″ i una tauleta de part de la botiga d’electrodomèstics +Idees de Reus.

Enhorabona a tots els guanyadors, han sigut els afortunats entre els milers de vots recollits enguany. Amb l’entrega dels regals, Canal Reus TV i Vermuts Miró tanquen una edició de rècord, tant pel que fa a assistents a la gala com a votacions rebudes. Amb el nou any s’ha celebrat la gala que pertany al 2016 però ja es pensa i es treballa amb la següent edició que, de ben segur, arribarà amb sorpreses i, com sempre, amb 10 Imprescindibles. [/one_half_last]