800 persones omplen una Gala dels Imprescindibles 2016 marcada per moltes sorpreses i grans actuacions

Un any més el tàndem de Canal Reus TV i Vermuts Miró ha funcionat a la perfecció, oferint una gala entretinguda, dinàmica i amb el reconeixement als 10 Imprescindibles com a eix central de l’esdeveniment. Puntuals a les 20.30h s’obrien les portes del majestuós teatre Fortuny per rebre totes aquells familiars, amics i ciutadans en general que no es volien perdre el reconeixement a 10 institucions de la nostra ciutat. Amb un desplegament tècnic que només s’executa per una cita com els Imprescindibles, Canal Reus TV engegava tots els dispositius per fer passar una mica més d’una hora entretinguda tant els assistents al teatre com els que van decidir seguir-ho des de casa.

Sílvia Sagalà va iniciar l’acte des del hall del teatre i el va continuar el comunicador Xavier Graset, qui va ser l’encarregat de conduir una gala plena d’intervencions ben peculiars dels mateixos presentadors de la casa. Des d’un Adrià Morte equilibrista, passant per un Jonatan Soriano amb molt rock and roll i paciència per suportar la impertinència còmica del duo format per Marc Andreu i Fran Ramírez o un Jaume Vich molt ben acompanyat de la retrobada Elizabeth López i la presentadora dels informatius Ariadna Escoda, amb una exhibició de swing de la mà de l’Escola de ball Bàsic. Acompanyant tota la tropa de professionals de Canal Reus, s’hi van sumar els sempre fidels Bravium Teatre amb un esquetx del Mercat del Mercadal, les guanyadores de l’Etiqueta Negra de l’any passat, Les Artistes Locals o la gran Rut Enguita amb una encertada adaptació de la mítica “Walking On Sunshine.”

El colofó final el van posar un grup de 100 músics de diferents bandes de Reus i el Baix Camp, acompanyants dels qui van posar la banda sonora de tota la gala, l’incondicional Banda Garbuix liderats pel mestre Albert Galcerà.

Els Bombers es coronen amb l’Imprescindible 2016

Si cal parlar de protagonistes, són per una banda, el Cos de Bombers de Reus, un col·lectiu que acostuma a viure en la discreció i copa puntualment l’atenció dels mitjans, però el dissabte va comptar amb la complicitat dels milers de vots que es van recollir als mercats de la ciutat i a través del web erigint-los en l’Imprescindible 2016 i, per una altra, el dinamitzador cultural Isaac Albesa, que es va enduu sense saber-ne res el Premi Especial Miró “Etiqueta Negra”.

Canal Reus TV amb el suport de Vermuts Miró va aconseguir reunir al Fortuny 800 persones i complir un any més amb l’objectiu de posar 10 Imprescindibles de la ciutat com a protagonistes absoluts de l’esdeveniment més important de la cadena.