Carrutxa, l’any del reconeixement

El Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria “Carrutxa” podem dir que ha tancat un any de reconeixement i èxits. El reconeixement ha vingut, ni més ni menys, que de part de la Generalitat de Catalunya amb el Premi Nacional de Cultura. A la vegada, i no és de menor importancia, ha recuperat la Festa major d’hivern amb èxit de resposta i amb la mirada ficada amb la seva consolidació de nou a la ciutat.

Carrutxa té més que merescut el premi ja que el seu treball de recerca i divulgació en l’àmbit del patrimoni immaterial de les comarques de la Catalunya Nova i, principalment, del Baix Camp i el Priorat és únic i d’un valor incalculable. La festa major d’hivern, infinitat de publicacions durant més de 30 anys de treball o estar darrere de la recuperació de balls o tradicions, ha fet de Carrutxa una entitat estimada i sobretot imprescindible per tot el territori.

Serà Carrutxa l’Imprescindible de l’any? Descobreix més sobre ella fent clic aquí.